Napház - Nadapi Alkotóház

 Az eladásra kínált ingatlanegyüttes legfiatalabb - középső -  épületében két külön bejárattal rendelkező lakrész található. Az utcához közeli egységben a Napház - Nadapi Alkotóház kapott helyet.

A tervezése során elsődleges szempont volt, hogy a kertkapcsolatos lakóegységhez tartozzon egy irodának, vagy galériának alkalmas hely - mivel már a kezdetektől fogva készültünk arra, hogy a vidéki életre szeretnénk cserélni a Budapesti életet, lehetőleg ingázás nélkül.

Az alkotóházként működő egységben előtér, WC, tágas fürdő-zuhanyzóval, az "építész-szoba", az utcai, dupla légterű "festő-szoba" és egy ebből nyíló, széles lépcsőn át megközelíthető nagyméretű, egybefüggő galéria található. 

Az alaprajzon szürkével jelöltük a szóban forgó területet.

A két egység közötti átjárást egy ajtó biztosítja.

A földszinti helyiségek faburkolattal vannak ellátva (kivéve a fürdő és a wc), amely otthonos, meghitt hangulatot áraszt - emellett látszó gerendás födém került kialakításra. Az utcára néző helyiség dupla légterű, itt fehér falak kerültek kialakításra. A tömör, széles falépcsőn keresztül megközelíthető galéria szintén faburkolatú. Itt három tetőtéri ablak világítja be a helyiséget.

Ez a külön lakrész akár egy kis családnak is otthont adhat, több generáció békés együttélése gondtalanul megoldható. Az "építész-szobába" egy lehetséges konyharész kialakítása okán, a víz bevezetésre került, mivel korábban családi napközi létesítésére is gondoltunk, az antsz észrevételi szerint végeztünk el a helyiségben átalakításokat. 

Emellett természetesen más üzlethelyiségnek, irodának is kialakítható, de a jelen funkcióját is betöltheti továbbra is. 

A már több, mint 10 éve működő és bejáratott Napház-Nadapi Alkotóház, a hozzá kapcsolódó oldalak és kliens köre ugyan úgy az ingatlan adás-vétel részét képezik.