Árstop

Élelmiszer önellátásban gondolkodók számára nem kell az árstop miatt aggódni. Az eladásra kínált ingatlanegyüttes területén olyan ősi, bőtermő fák és bogyósok találhatók, amelyek gazdagon ellátnak akár 5-6 családot is ingyen élelmiszerrel. Nincs más feladata a leendő tulajdonosoknak, mint a fel nem használt élelmiszert eltenni télire.

Mindezen túl, míg a régi fák lassan kiöregednek, az újonnan betelepítettek átveszik azok helyét, így biztosítva a folyamatos ellátást.

Bár Nadap területén az ingatlanárak és a telekárak (33.000-35.000 Ft / m2) megtöbbszöröződtek, mi még egyelőre tartjuk a hirdetésben megjelölt 23.000 Ft/m2-es telekárat, amely jóval kedvezményesebb, mint bárhol a környéken.

Lehet Nadap területén 210 millió Ft-ért lakóparki ingatlanhoz hasonló, luxushoz közelibb ingatlant is venni, zsebkendőnyi területtel, ahol a kilátás a szomszédra néz - mi úgy gondoljuk, hogy a  mostani időkben nem az ingatlan, hanem a telek az érték, főleg már bejáratott kertészettel.

Bár az általunk kínált 3 ingatlan közül 2 csupán szerkezetkész, de a harmadik, védett utcaképes, parasztház jellegű ház belül csodálatos nagy terekkel és térkapcsolatokkal rendelkezik - nem véletlen, hiszen ez az "építész háza", minden a praktikum és a szépség jegyében lett kialakítva.

És mint előre jeleztük - nálunk idén sem fagytak el a barackfavirágok - ismét bőséges szüretre számíthatunk!