Árcsökkenés

 A 3 ingatlan - és a hozzájuk tartozó, páratlan adottságokkal rendelkező birtok -, egyben a legimpozánsabb és a legjobb befektetés. 

Most a három területet ingatlanokkal együtt 

280 millió forinttért

 - lényegében telekáron- 

megvásárolhatja.

Az ingatlanok a település tökéletes központjában találhatók, mégis erdőkapcsolatosak, örök panorámával rendelkeznek. Ellenben az igényekhez igazodva az ingatlanokat külön- külön is eladásra kínáljuk.

Eladó a Napház: 

 

A legújabb ingatlan, amely két lakást, egy garázs/melléképületet és egy 4000 négyzetméteres kertet foglal magában - most külön is megvásárolhatja.

A belső térre jellemző: hatalmas, egymásba fonódó terek, dupla belmagasság, természetes fa burkolatok, biopadló, kandalló, amerikai konyha, 3,20 méter széles toló-ablakok .


A képeken és a belső téri fotókon ez az az ingatlan, amelyben ezidáig a Napház - Nadapi Alkotóház működött - könnyedén felismerhető. A birtokon termő alma és körtefák, barackos és szőlőlugas, egy kő-kör határolta virágos rét, zöldséges, focipálya, legelő és szántó illetve egy kerti tónak kialakított vízgyűjtő medence is van, emellett a félig földbe süllyesztett tyúkól és tároló is itt található.


 

Az ingatlan szerves részét képezi a nagy alkotó parknak - így igény esetén az egész alkotó-park (1,2 hektár) is használható. 

Mindezt most 149 millió Forinttért kínáljuk.

Keressen bizalommal!