Amikor az álom valóra válik

Ki ne szeretne reggelente a sárgarigó énekére ébredni?

Kitekinteni a hálószobája több, mint 6 négyzetméteres ablakán, látva, ahogyan egyik fáról a másikra röppen az "aranytilinkó"?

 

Milyen érzés lenne, amikor a reggeli kávédat szürcsölgetve kimész a kertbe, eszegetni egy kis epret, vigyázva azért arra, hogy az emeleti páholyból a gyerekek meg ne lássanak. :-) Épp ezért nekik is szednél egy jó nagy tállal?


 

Elképzelted már azt, hogy milyen úgy élni a mindennapokat, mintha nyaralnál?

Olyan helyről engednéd iskolába a gyermekeid, ahová délután vágynak vissza (barátostul !), hiszen saját focipályájuk van, terep-biciklizhetnek, lovagolhatnak, télen saját szánkópályájukon szánkózhatnak, emellett titkos, bambuszos rejtekükben ejtőznének (na meg a málnásban tömnék a pocakjukat)?


 

Milyen élet lenne, amikor a hely szűke miatt nem kell a grillpartikat szűkre szabni, jöhet bárki, hiszen TÉR, az van. Kívül is és bent is.

Milyen érzés lehet úgy főzni a család számára, hogy minden zöldséged, gyümölcsöd magad termelted és pontosan tudod, hogy vegyszermentes, így a legegészségesebbet teszed a szeretteidnek az asztalra?


 

Milyen élet lehet az, amikor a laptopoddal kiülsz relaxálni a kertbe, az illatozó fák, vagy virágok közé, és akkor és úgy dolgozol, ahogy számodra a legmegfelelőbb - mintha nyaralnál a munkaidődben... 



Egypár gondolatindító kérdés, milyen is itt élni, lakni...

Te is ilyenről álmodozol? 


 


 

Tudunk ajánlani egyet!