Befektetés

 A nadapi birtok a falu központjában található, mégis - méreteit tekintve - nagyobb egy tanyánál.

A településen és környékén dinamikusan fejlődik a lovas,- kerékpáros turizmus is. A házak alkalmasak vendégház, kiszolgáló épület, bolt, kávézó, fagyizó kialakítására is. 

(Kávézó és fagyizó nincs még a településen!)

A gazdaság, mintagazdaságként való bemutatásra, állatsimogatóval egybekötött élmény-turizmus megvalósítására alkalmas.


Jelen ingatlanárak Nadapon:

Telekár - külterület:

20.000-25.000 Ft / m2 egy zártkert, közmű nélkül, 15 %-os beépíthetőséggel.


Telekár - belterület:

25.000-35.000 Ft / m2 közművek a telken belül


Nadap ingatlanár:

560.000-1.500.000 Ft / m2


Amennyiben 1,2 hektárnál kevesebb területre lenne szüksége, a 3 különböző helyrajzi számon található összközműves ingatlanból további 2-2 db, 1000 m2-es telket lehet kialakítani, így összesen 6 db, egyenként 1000 m2-es, közműves építési telket értékesíthet. A jelen piaci árak mellett a 6 telek 150-170 millió forint bevételt jelenthet.

Így akár egyazon területegységen belül az utcával kapcsolatosan kiszolgálóegységeket (boltot, fagyizót, kávézót stb.) alakíthat ki, az erdővel kapcsolatos területen pedig 6 vendégházat, lombházat létesíthet.

Mindezek együttesen kapcsolódnak a terület közepén megtalálható önfenntartó gazdasággal, amely friss, bio zöldséggel és gyümölccsel láthatja el a vendégeket, vagy a kiszolgáló egységeket.

Az állattartás, állatok bemutatása, állatsimogató kialakítása is már megoldott a területen - ezzel még különlegesebb kalandban lehet részük az ide látogatóknak.

(a területen engedéllyel tartható állatok: ló, szarvasmarha, kecske, juh, baromfi, nyúl stb.)